Hevosmatkailu

Rautalammin ratsastuskeskuksen ratsastusvaellusinfo

Rautalammin ratsastuskeskuksella järjestetään ratsastusvaelluksia ”isoilla” hevosilla. Hevosemme on tottuneita maastossa liikkujia ja tottuneita myös liikenteeseen. Käytössämme on kaksikymmentä erirotuista ja kokoista ponia ja hevosta joista varmasti löytyy sopiva vaelluskaveri kaikille ratsastajille.

Ratsastusretkille ja – vaelluksille voi osallistua kun perusratsastustaidot ovat hallinnassa ja ratsastaja hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa sekä kentällä, että maastossa. Vinkki: Suomen Ratsastajainliiton maastoratsastusmerkin suorittamalla voit saada dokumentin omista maastoratsastustaidoistasi!

Vakuutukset

Ennen vaellukselle osallistumista sinun on hyvä varmistaa vakuutusturvasi. Kattaako vakuutuksesi hevosten kanssa harrastamisen vahingot? Olemme SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, joten kaikki meillä säännöllisesti ratsastavat kuuluvat johonkin SRL:n jäsenseuraan ja ovat vakuutettuja SRL:n seurajäsenyyden kautta. Satunnaisratsastajat on myös vakuutettu SRL:n satunnaisratsastajavakuutuksen kautta.

Suosittelemme kaikille ratsastuksen harrastajille liittymistä SRL:n jäsenseuraan, jonka kautta tulee ratsastajan tapaturmavakuutus joka kattaa hevosten kanssa harrastamisen.