Täysihoito ja karsinapaikat

Hevosten täyshoitopalvelut: Otamme talliimme tilan mukaan hevosia täyshoitoon. Täyshoito sisältää mm. hevosen karsinapaikan Rautalammin ratsastuskeskuksen tallissa, perusrehut (säilöheinä, kivennäinen, suola), karsinan siivouksen, turvekuivituksen ja hevosen tarhauksen. (Tarkemmin hoitosopimuksessa, lähetetään sähköpostitse täysihoitopaikoista kiinnostuneille).

Lisäksi on mahdollista ostaa lisäpalveluita (sairashoito, ratsutus...) hinnaston mukaisesti. Lisätietoja vapaista tallipaikoista, hoitosopimuksesta sekä käytännön asioista henkilökohtaisesti. Täysihoitovuorokauden hinta keväällä 2023 alk. 19,80 €/vrk (tarkastamme hinnoittelua pääsääntöisesti vuosittain ja infoamme mahdollisista hinnanmuutoksista kalenterikuukautta ennen muutosta.)

Karsinapaikkoja myös itsehoitosopimuksella, jolloin asiakas hoitaa hevosensa ja sen rehut ja kuivikkeet itse. Palveluita ostettavissa tallilta myös tässä tapauksessa. Tällä ns. itsehoitosopimuksella vuorokausihinta keväällä 2023 alk. 12 €/vrk. Itsehoitosopimuspaikkoja rajoitetusti tilojen ja tilanteen mukaan.