Kesälle 2019 tulossa:

- leirejä junnuille (täysihoidolla), 6-10 leiriläistä

- leirejä sennuille ("puolihoidolla") 4-7 leiriläistä

- kesän viikonloppukurssit 4-7 leiriläistä

- lukio-leirit 3 pv

- Centered Riding update (ohjaajana Nelleke Hollannista), paikkoja myös ratsastaville oppilaille.

ALUSTAVA LEIRILISTA KESÄ 2019

vko 23/vko 24 su 9.6 - ti 11.6 Lukio-Leiri 2

+ pe 14.6 - su 16.6 sennujen vkonloppukurssi

vko 25 juhannusvko, tuntitarjonta kalenterissa

vko 26 tuntitarjonta kalenterissa

vko 27 alkuviikon tunnit kalenterissa

+ pe 5.7 - ma 8.7 Centered Riding Update

vko 28 ti 9.7 - la 13.7 sennuleiri 5 pv

vko 29 ma 15. 7 - pe 19.7 Junnujen yleis-/esteleiri 5 pv

+ pe 19.7 - su 21.7 sennujen viikonloppukurssi

vko 30 ma 22.7. - pe 26.7 sennuleiri 5 pv, tilaa myös viikonloppukurssille

vko 31 tuntitarjonta kalenterissa

vko 32 ma 5.8 - ke 7.8 Lukio-Leiri 3

Leirilista päivittyy sitä mukaa, kun arvomme vielä viimeisiä leirivkoja mm. aiempien kesien leiriläistemme kanssa. Edelleen ehdotuksia leirien ajoista otetaan vastaan. Kalenteri täytetään varausjärjestyksessä. =)

Kaikilla viikoilla kysynnän mukaan saatavissa myös iltatunteja, minitunteja, pienryhmätunteja leirituntien ulkopuolelle jäävällä ajalla. Mahdollisuus myös iltakursseihin kysynnän mukaan.

Junnujen leiri täysihoidolla 5 pv sis. Ratsastustunnit päivittäin ma-to teeman ja toiveiden mukaisesti, viimeisenä päivänä leirikisat tms. kivaa koko porukalla. Leirille mahtuu max. 10 leiriläistä (4-6 ratsukon ryhmät), leirin hinta täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) 430 € (Juhannusvkon leiri 4 pv 350 €). Hinta sisältää 2 h ratsastusta/päivä ma-to ja perjantain leirikilpailut. Majoitus Maneesituvassa, kerrossängyt.

Sennujen leiri "puolihoidolla" 5 pv Sennujen oman pienen porukan treenit ryhmien toivomusten mukaan koulu-, este-, maastoeste- tai maastoratsastusksessa. Päivän toinen tunti on ryhmätunti koulua/puomeja koko porukalle (max 7 ratsukkoa) ja toinen tunti taas puolikkailla porukoilla (pienryhmät 2-4 ratsukkoa) pienryhmän toiveiden mukaan koulua/puomeja/esteitä/maastoesteitä. Samaan sakkiin mahtuu siis niin koulutuupparit kuin estevirtuoositkin, jaetaan vaan iltapäiviksi porukka mieltymysten mukaisiin ryhmiin! Tämä formaatti on toiminut loistavasti kesinä 2015-2017, joten jatkamme valitsemallamme tiellä: Ratsastustunnit ma-pe sekä aamu- että iltapäivisin (yht. 10 h ratsastusta, joista 5 h pienryhmissä), majoitusmahdollisuus su-pe Maneesituvassa (yhteismajoitustila, kerrossängyt), joka päivä lounas kylillä paikallisessa lounasravintolassa (Hetki). Omatoimisiin aamu- ja iltaruokailuihin mahdollisuus Maneesituvassa: keittiötilat yms. käytössänne vapaasti! Hinta koko paketille 370 € (Juhannusvko 4 pv 300 €). HUOM! Nyt mahdollisuus sennujen leireihin myös täyshoidolla lähialueen matkailu- ja ruokapalveluja tarjoavien yritysten yhteistyönä! Oma sivu leirit ja kurssit- kohdan alla Majoitus- ja ruokailupalvelut asiakkaillemme :

LUKIO-LEIRI 3 pv. Toteutetaan yhdessä Rautalammin Ratsastuslukion ja Rautalammin Kunnan kanssa. Leiri on ensisijaisesti tarkoitettu 6-8 luokkalaisille THE Ratsastuslukiossa opiskelusta kiinnostuneille. Majoitus, osa ohjelmista ja täysihoito lukion tiloissa. Sis. mm. 4 h ratsastusta, heppaohjelmaa ja kaikkea muut tosi kivaa! Hinta vain 149 €!!! Esitelinkki kesältä 2018 tässä:


Viikonloppukurssit pe-su: Maksat vain toteutuneet ratsastustunnit! Täysi-ikäiset saavat lisäksi majoittua itsenäisesti Maneesituvassa.

KAIKILLE LEIREILLE MAHDOLLISTA OTTAA MUKAAN OMA HEVONEN JA KAIKILLA LEIREILLÄ MERKKISUORITUSMAHDOLLISUUS (kaikki hoitomerkit, minimerkki, perusmerkki, C-/B-/A-merkki, aikuismerkki, maastomerkki ja esteratsastuksen tyylimerkki).

KAIKKIEN LEIRIEN JA KURSSIEN LISÄTIEDOT SEKÄ VARAUS: info@rautalamminratsastuskeskus.fi tai 0400-507189