Kesälle 2019 tulossa myyntiin:

- leirejä junnuille (täysihoidolla), 6-10 leiriläistä

- leirejä sennuille ("puolihoidolla") 4-7 leiriläistä

- kesän viikonloppukurssit 4-7 leiriläistä

- lukio-leirit 3 pv

- Centered Riding update (ohjaajana Nelleke Hollannista), paikkoja myös ratsastaville oppilaille.

Toivomuksia leirien aiheista ja ajankohdista saa esittää. Leirilista julkaistaan viimeistään kevättalvella 2019.

Kaikilla viikoilla kysynnän mukaan saatavissa myös iltatunteja, minitunteja, pienryhmätunteja leirituntien ulkopuolelle jäävällä ajalla. Mahdollisuus myös iltakursseihin kysynnän mukaan.

Junnujen leiri täysihoidolla 5 pv sis. Ratsastustunnit päivittäin ma-to teeman ja toiveiden mukaisesti, viimeisenä päivänä leirikisat tms. kivaa koko porukalla. Leirille mahtuu max. 10 leiriläistä (4-6 ratsukon ryhmät), leirin hinta täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) 430 € (Juhannusvkon leiri 4 pv 350 €). Hinta sisältää 2 h ratsastusta/päivä ma-to ja perjantain leirikilpailut. Majoitus Maneesituvassa, kerrossängyt.

Sennujen leiri "puolihoidolla" 5 pv Sennujen oman pienen porukan treenit ryhmien toivomusten mukaan koulu-, este-, maastoeste- tai maastoratsastusksessa. Päivän toinen tunti on ryhmätunti koulua/puomeja koko porukalle (max 7 ratsukkoa) ja toinen tunti taas puolikkailla porukoilla (pienryhmät 2-4 ratsukkoa) pienryhmän toiveiden mukaan koulua/puomeja/esteitä/maastoesteitä. Samaan sakkiin mahtuu siis niin koulutuupparit kuin estevirtuoositkin, jaetaan vaan iltapäiviksi porukka mieltymysten mukaisiin ryhmiin! Tämä formaatti on toiminut loistavasti kesinä 2015-2017, joten jatkamme valitsemallamme tiellä: Ratsastustunnit ma-pe sekä aamu- että iltapäivisin (yht. 10 h ratsastusta, joista 5 h pienryhmissä), majoitusmahdollisuus su-pe Maneesituvassa (yhteismajoitustila, kerrossängyt), joka päivä lounas kylillä paikallisessa lounasravintolassa (Hetki). Omatoimisiin aamu- ja iltaruokailuihin mahdollisuus Maneesituvassa: keittiötilat yms. käytössänne vapaasti! Hinta koko paketille 370 € (Juhannusvko 4 pv 300 €). HUOM! Nyt mahdollisuus sennujen leireihin myös täyshoidolla lähialueen matkailu- ja ruokapalveluja tarjoavien yritysten yhteistyönä! Oma sivu leirit ja kurssit- kohdan alla Majoitus- ja ruokailupalvelut asiakkaillemme :

LUKIO-LEIRI 3 pv. Toteutetaan yhdessä Rautalammin Ratsastuslukion ja Rautalammin Kunnan kanssa. Leiri on ensisijaisesti tarkoitettu 6-8 luokkalaisille THE Ratsastuslukiossa opiskelusta kiinnostuneille. Majoitus, osa ohjelmista ja täysihoito lukion tiloissa. Sis. mm. 4 h ratsastusta, heppaohjelmaa ja kaikkea muut tosi kivaa! Hinta vain 149 €!!! Esitelinkki kesältä 2018 tässä:


Viikonloppukurssit pe-su: Maksat vain toteutuneet ratsastustunnit! Täysi-ikäiset saavat lisäksi majoittua itsenäisesti Maneesituvassa.

KAIKILLE LEIREILLE MAHDOLLISTA OTTAA MUKAAN OMA HEVONEN JA KAIKILLA LEIREILLÄ MERKKISUORITUSMAHDOLLISUUS (kaikki hoitomerkit, minimerkki, perusmerkki, C-/B-/A-merkki, aikuismerkki, maastomerkki ja esteratsastuksen tyylimerkki).

KAIKKIEN LEIRIEN JA KURSSIEN LISÄTIEDOT SEKÄ VARAUS: info@rautalamminratsastuskeskus.fi tai 0400-507189