Kausikorttitunnit

Irtotuntihintoja edullisemman kausikortin voi ostaa meillä vakituisesti ratsastava SRL:n jäsenseuran-jäsen. Sama kausikortti toimii niin normaaleille ratsastustunneille kuin hevostaito-/minitunneillekin.

Lisätietoja jäsenyydestä: Iron Team Riders ry (palkkirivissä vasemmalla) tai info@rautalamminratsastuskeskus.fi

Kausikortti on henkilökohtainen, perhekohtaisen kortin voivat ostaa vain samassa osoitteessa asuvat lähisukulaiset. Kausikortti on voimassa sen kauden ajan, mille se on ostettu. Kevätkausi on 1.1 - 30.6 ja syyskausi on 1.7 - 31.12. Ennen tätä kausimuutosta (1.1.2023) ostetut kausikortit ovat voimassa 30.6.2023 asti.

Irtotuntihinta ratsastustunnille (60 min) ryhmässä (n. 7 ratsukkoa) sekä minitunnille (45 min) on 35 €.

Kaudelle myydään 10 kerran kortteja seuraavasti:

- ensimmäinen 10 kerran kortti/kausi maksaa 340 € (mikäli et halua ostaa toista kausikorttia kaudelle, saat ostaa kauden aikana myös 10 kerran jälkeiset kerrat hintaan 34 €/kerta.

- toinen 10 kerran kortti/kausi maksaa 330 € (mikäli et halua ostaa kolmatta kausikorttia kaudelle, saat ostaa kauden aikana myös 20 kerran jälkeiset kerrat hintaan 33,50 €/kerta.
- kolmas 10 kerran kortti/kausi maksaa 320 € (mikäli et halua ostaa neljättä kausikorttia kaudelle, saat ostaa kauden aikana myös 30 kerran jälkeiset kerrat hintaan 33 €/kerta.
- neljäs 10 kerran kortti/kausi maksaa 310 € (mikäli ratsastat kauden aikana yli 40 kertaa, saat ostaa 40 kerran jälkeiset kerrat hintaan 32,50 €/kerta.

Korteista lähetämme laskun sähköpostiisi. Korttia voi alkaa käyttää, kun lasku maksu on maksettu. Muistutamme ratsastajia mahdollisen uuden kortin ostosta, kun edellinen kortti on loppumassa, jolloin voidaan sopia uuden kortin/kausihintaisten lisätuntien ostamisesta. Näistäkin saat laskun sähköpostiisi.

Rautalammin Ratsastuslukion oppilaille myös kausikortit myydään -10 % alennuksella. Ratsastuskeskuksella asuvien yksityishevosten omistajille kausikortit omalla hevosella - 20 %, muilta talleilta omilla hevosilla ratsastamaan tuleville normaalit kausikorttihinnat. Alennuksia ei voi yhdistää, vaikka olisikin lukion oppilas, vain toisen voi käyttää.

Kausikortin tunnit voi ratsastaa kausikortin voimassaoloaikana. Kauden aikana ratsastamatta jääneitä tunteja ei hyvitetä.

Käytännön ohjeet tunneilla käymisestä, varauksista, muutoksista ja perumisista löydät kohdasta Ratsastajalle -> ratsastustunnit

Kausikorttiohjeet päivitetty 10.1.2023. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.