Ponipuuhapäivät

Huom! Korona-pandemian aikana ponipuuhapäivät ja -leirit toteutetaan "omille porukoille, eli itse kokoamallenne ryhmälle" erikseen varattuna. Toteutuvat, kun ponipuuhaajia on vähintään 4 henkilöä ja aika saadaan sovittua kaikille sopivaksi. Kysy rohkeasti 0400-507189 tai info@rautalamminratsastuskeskus.fi

Ponipuuhapäivät soveltuvat perheen pienimmille heppahöperöille, koska ne toteutetaan pääasiallisesti tallimme shetlanninponilla/muilla poneilla/pienikokoisilla hevosilla. Ikärajoitusta ei ole (koronapandemian aikana alle kouluikäisten osallistuminen vanhemman läsnäollessa, jotta voimme varmistaa turvavälit ja hygienian). Ponipuuhapäiviin voi tulla ilman aiempaa ratsastuskokemusta, reipas ja iloinen mieli sekä ponikärpäsen purema riittää.

Ponipuuhapäivä-tarjontamme on seuraava:

PONIPUUHAPÄIVÄ 79 € (sis. noin 5 tunnin ohjelman: ponien/hevosten hoitoa ja ratsastusta, sis. evästauon omin eväin)

PONIPUUHALEIRI päiväleirinä 149 € (sis. kaksi perättäistä ponipuuhapäivää)

Kaikkiin ponipuuhapäiviimme kuuluu ohjattua ja hauskaa ponipuuhaa kaviollisten kaveriemme kanssa, ja tietenkin myös ratsastusta. Myös kärryajelu poneilla kuuluu leiriohjelmiimme, mikäli leiriläiset toivovat ratsastuksen sijaan ajelua. Onnistuneesta leiristä pitävät huolen sekä kiltit ponimme ja hevosemme että iloiset ja koulutetut ohjaajamme.

Leiriläiset ovat vakuutettuja Suomen Ratsastajainliiton satunnaisratsastajien tapaturmavakuutuksella. Jos ratsastusharrastus jatkuu leirin jälkeen, suosittelemme Green Card- tai ratsastusseuran jäsenyyttä.

Ponipuuhapäivät ja -leirit toteutetaan erikseen ilmoitettavina ajankohtina vähintään neljälle osallistujalle. AJANKOHTIA SAA EHDOTTAA, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Esimerkki ponipuuhapäivän aikataulusta:

9.00 Saapuminen ratsastuskeskukselle, tutustuminen ja mehuhetki Maneesituvassa

9.30 Ponien harjaus ja varustus

10.00-11.00 Ratsastus/ajo

11.00 Ponien hoito töiden jälkeen

11.15 Evästauko Maneesituvassa

11.45 Ponitehtäviä Maneesituvassa/muualla (ponijuttujen teoriaopintoja/ponitietovisa/opettavaisia leikkejä)

12.15 Ponien harjaus ja varustus

12.45-13.45 Ratsastus/ajo

13.45-14.00 Ponien hoito töiden jälkeen, hei hei-ponipäiväläisille


Ponipuuhapäivään tarvitset mukaan hevosteluun ja ratsastukseen sopivat säänmukaiset vaatteet, eväät ja juomapullon sekä iloisen mielen!