Miniponileirit

Miniponileirit ja -päivät soveltuvat perheen pienimmille heppahöperöille, koska ne toteutetaan pääasiallisesti tallimme shetlanninponeilla. Ikärajoitusta ei ole, kunhan leiriläinen on alle 140 cm pitkä ja painaa alle 40 kg. Leirille voi tulla ilman aiempaa ratsastuskokemusta, reipas ja iloinen mieli sekä ponikärpäsen purema riittää.

Miniponi-tarjontamme on seuraava:

MINIPONIPÄIVÄ 60 € (sis. noin 6 tunnin ohjelman: miniponien hoitoa ja ratsastusta, sis. evästauon omin eväin) 

MINIPONILEIRI päiväleirinä 100 € (sis. kaksi perättäistä miniponipäivää)

Kaikkiin miniponiohjelmiimme kuuluu ohjattua ja hauskaa ponipuuhaa shetlannin- ja muiden poniemme kanssa, ja tietenkin myös ratsastusta niin kentällä kuin maastossakin (kentän ja maastojen käytössä säävaraus). Myös kärryajelu poneilla kuuluu leiriohjelmiimme, mikäli leiriläiset toivovat ratsastuksen sijaan ajelua. Onnistuneesta leiristä pitävät huolen sekä kiltit ponimme että iloiset ja koulutetut ohjaajamme.

Leiriläiset ovat vakuutettuja Suomen Ratsastajainliiton satunnaisratsastajien tapaturmavakuutuksella. Jos ratsastusharrastus jatkuu leirin jälkeen, suosittelemme Green Card- tai ratsastusseuran jäsenyyttä. 

Miniponipäivät ja -leirit toteutetaan erikseen ilmoitettavina ajankohtina vähintään neljälle osallistujalle. AJANKOHTIA SAA EHDOTTAA, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Esimerkki miniponipäivän aikataulusta:

9.00 Saapuminen ratsastuskeskukselle, tutustuminen ja mehuhetki Maneesituvassa

9.30 Ponien harjaus ja varustus

10.00-11.00 Ratsastus/ajo

11.00 Ponien hoito töiden jälkeen

11.30 Evästauko Maneesituvassa

12.00 Ponitehtäviä Maneesituvassa/muualla (ponijuttujen teoriaopintoja/ponitietovisa/opettavaisia leikkejä)

13.00 Ponien harjaus ja varustus

13.30-14.30 Ratsastus/ajo

14.30-15.00 Ponien hoito töiden jälkeen, hei hei-ponipäiväläisille