Lukio-leiri 3 pv

LUKIO-LEIRI 3 PV

Lukio-leirit ovat Rautalammin Lukion kanssa yhteistyössä toteutettavia edullisia paketteja, jotka on tarkoitettu lukio-opinnoistamme tulevaisuudessa kiinnostuneille nuorille.

Majoitus ja ruokailut ovat pääasiassa lukion tiloissa ja leiri-emoina omia lukiolaisiamme, joten pääset kurkistamaan kulissien sisälle, millaista siellä ratsastuslukiossa opiskelu voikaan olla...

Leiri sisältää:

  • ratsastukset päiväohjelman mukaisesti (yht. 4 h)
  • täysihoidon: aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala
  • majoitus Rautalammin Lukiolla luokkatiloissa patjoilla/sohvilla omin liinavaattein, lukiolla myös paljon muita tiloja olemiseen, syömiseen ja harrastamiseen...
  • hevostenhoitoa, tallihommia...
  • iltaohjelmaa ja Meidän juttuihin sekä kylään tutustumista leiriläisten toiveita kuunnellen

Myös Lukio-leirille voit tulla oman hevosen kanssa. Tällöin hevosesi saa meiltä leirisi aikana täysihoidon (heinä, kivennäinen, suola,
turvekuivitus, tarhaus). Leirin hinta on sama, mikäli ratsastat kaikki
leirituntisi omalla hevosellasi. Voit toki ratsastaa jonkun tunnin myös meidän
ratsuillamme, siitä maksat vain 10 euron lisämaksun/tunti.


Leiriohjelma:

1. päivä

klo 12.00 saapuminen Rautalammin lukiolle (os. Alavantie 1, Rautalampi)

klo 12.30 lounas lukiolla

luonaan jälkeen siirtyminen Ratsastuskeskukselle (os. Palolahdentie 25, Rautalampi), ratsastustunnit ryhmissä, hevosten hoitoa ym.

n. klo 17.00 alkaen päivällinen, iltaohjelmaa ja iltapalaa joko lukiolla tai säiden salliessa laavulla tms.

2. päivä

klo 7.00 herätys ja aamutoimet

klo 8.00 aamiainen

aamiaisen jälkeen siirtyminen Ratsastuskeskukselle, jossa aamupäivän ratsastukset, lounas ja iltapäivän ratsastukset

n. klo 17.00 alkaen päivällinen, iltaohjelmaa ja iltapalaa lukiolla

3. päivä

klo 7.00 herätys ja aamutoimet

klo 7.30 aamiainen

aamiaisen jälkeen siirtyminen Ratsastuskeskukselle, jossa aamupäivän ratsastukset

n. klo 11 lounas lukiolla

12.00 kotiinlähtö

Ennen leiriä:

Leirin varaus ja maksaminen:

Olet varannut leirin täyttämällä asiakastietolomakkeen. Varaus varmistetaan maksamalla varausmaksu 30 €. Loppumaksu 139 € maksetaan ennen leirin alkua. Molemmista maksuista lähetämme laskut sähköpostiisi.

Leirimaksuja ei palauteta. Varmista vakuutusyhtiöstäsi ennen leiriäsi,
kattaako vakuutuksesi esim. sairastumisen vuoksi menetetyt
leiripäivät. Mikäli leiriläinen ei saavu leirille eikä ilmoita estyneensä,
laskutamme peruuttamatta jätetystä leiristä puolet leirin hinnasta.

Leirikaverit:

Asiakastietolomakkeessamme
kysytään, saammeko luvan luovuttaa tietoja muille samalle leirille tuleville
mahdollista ennakkotutustumista varten. Lähetämme listan leirikavereista
leiriläisten ilmoittamiin sähköposteihin.

Laukun pakkaus ja leirille saapuminen:

Pakkausapua löytyy kotisivuiltamme www.rautalamminratsastuskeskus.fi
Leirit-kohdan alta linkistä ”Mitä mukaan leirille”. Kun laukku on pakattu, on
aika suunnata kohti Rautalammin Lukiota. Omilla kyydeillä tuleville
löytyy ajo-ohjeet lukion kotisivuilta. Junalla saapuvat tulevat Suonenjoen rautatieasemalle. Junalla saapuvat, muistakaa ilmoittaa junanne saapumisaika joko sähköpostilla tai puhelimella meille viimeistään leiriä edeltävällä viikolla arkipäivänä. Henkilökuntamme tai muut tiimiimme kuuluvat hakevat Teidät juna-asemalta perille. Kyydistä maksetaan suoraan kuskille kulukorvauksena 20 €/kyyti.


Leirillä:

Kesäleirin päiväohjelman löydät tästä leirikirjeestä, ja se varmasti tarkentuu leirisi aikana, kun pääsemme sitä yhdessä koko porukan kanssa suunnittelemaan ja säätämään! Ensimmäisenä leirille saapuessasi tapaat leirisi "isosen" sekä lukion mukavaa väkeä. Tallilla sinua odottaa ratsastuskeskuksen väki. Mukanasi on koko ajan joku omasta porukastamme, joka huolehtii leirihommien sujuvuudesta.

Jotta voimme suunnitella Sinulle sopivat ruokailut, muistathan kertoa
asiakastietolomakkeessasi mahdollisista ruoka-aineallergioistasi tai muusta erityisruokavaliostasi. Karkkihampaan kolotuksesta kärsiville tiedoksi, että lukion vieressä on S-market... =)

Ratsastustunneille leiriläiset jaetaan opettajan toimesta ratsastusryhmiin. Tuntien sisältöä suunnitellaan yhdessä ja toiveita kuunnellaan taitotaso ja turvallisuus huomioiden. Tunnit voivat olla kouluratsastusta, puomiharjoituksia, esteratsastusta, maastoesteitä, maastotaitoharjoituksia...


Leirin päättyminen:

Leirit loppuvat viimeisen päivän yhteiseen lounaaseen. Kotiin pääsee lähtemään n. klo 12.00. Jos tarvitset kyydin junalle, toimii homma samoin kuin ensimmäisenäkin leiripäivänä. Kyyti lähtee viimeistään kun leiri on päättynyt.


Kysymyksiä? Kerrottavaa? Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi. Muistathan kuitenkin, että kaikki leirikohtaiset käytännön jutut, kuten hevosvalinnat, ratsastusryhmät yms. sovitaan vasta sitten, kun ollaan kaikki yhdessä leirillä.


Mukavia päiviä sekä leirin odotukseen, leirille että sen jälkeen toivottaen:


Rautalammin ratsastuskeskuksen väki ja Rautalammin lukion väki


e-mail: info@rautalamminratsastuskeskus.fi

puh: 0400-507189


  • an. =) Leirillä on mahdollisuus (tietenkin myös muiden leiriläisten toiveet huomioon ottaen) leirin ajaksi vakioratsuun tai sit vaihdellaan ratsuja. Fiilispohjalta. =)

Leiriohjelma:

Ratsastukset 5 pv leirillä ma-pe klo 9-11 ja 14-16 välillä tms. 2,5 pv leirillä eka ratsastus pe-iltana 18-20 tms ja loput la ja su aamu- ja iltapäivisin.

Lounasaikaan lounastamme ravintola Hetkessä/sivutoimipisteessään Raitissa.

Ja muuten voidaan sopia mistä vaan, mikä kivalta tuntuu!!!


Ennen leiriä:

Leirin varaus ja maksaminen:

Olet varannut leirin täyttämällä asiakastietolomakkeen. Varaus varmistetaan maksamalla varausmaksu 70 €. Loppumaksun 499/199 € eräpäivä on viikkoa ennen leirin alkua. Molemmista maksuista lähetämme laskut sähköpostiisi.

Leirimaksuja ei palauteta. Varmista vakuutusyhtiöstäsi ennen leiriäsi,
kattaako vakuutuksesi esim. sairastumisen vuoksi menetetyt
leiripäivät. Mikäli leiriläinen ei saavu leirille eikä ilmoita estyneensä,
laskutamme peruuttamatta jätetystä leiristä puolet leirin hinnasta.

Leirikaverit:

Asiakastietolomakkeessamme kysytään, saammeko luvan luovuttaa tietoja muille samalle leirille tuleville mahdollista ennakkotutustumista varten. Lähetämme pyydettäessä listan leirikavereista leiriläisten ilmoittamiin sähköposteihin.

Laukun pakkaus ja leirille saapuminen:

Pakkausapua löytyy kotisivuiltamme www.rautalamminratsastuskeskus.fi
Leirit-kohdan alta linkistä ”Mitä mukaan leirille”. Kun laukku on pakattu, on
aika suunnata kohti Rautalammin Ratsastuskeskusta. Omilla kyydeillä tuleville
löytyy ajo-ohjeet kotisivujemme Yhteystiedot-kohdasta. Junalla saapuvat tulevat Suonenjoen rautatieasemalle. Junalla saapuvat, muistakaa ilmoittaa junanne saapumisaika joko sähköpostilla tai puhelimella meille viimeistään leiriä edeltävällä viikolla arkipäivänä. Henkilökuntamme tai muut tiimiimme kuuluvat hakevat Teidät juna-asemalta perille. Kyydistä maksetaan suoraan kuskille kulukorvauksena 20 €/kyyti.


5 pv:n leirille voi saapua sunnuntaina klo 18.00-20.00 välisenä aikana. Silloin joku tosi mukava on vastaanottamassa leiriläisiä ja luovuttamassa avaimet Sillankorvaan. 2,5 pv:n leiriläiset tulevat perjantaina iltapäivästä/viimeistään illankuhjassa. Katsotaan aikataulujenne mukaan, tuletteko suoraan tallille ratsaille ja sitten vasta Sillankorvaan vai toisinpäin. Puhumalla tästäkin selviää...

Leirillä:

Leirin alustava päiväohjelma löytyy ylempää, sitä muokataan sit porukalla fiiliksen mukaan. Leirisi opetuksesta vastaa Tiina Vainikainen (pidätämme oikeuden muutoksiin, jos esim. Tiinalta pää irti hartioista tms.) ja tallilla pyörii toki myös tallityöntekijöitä, kesäharjoittelijoita, yksityishevosten omistajia ja muita ratsastajia. Sennuleirillä majoittujia ei valvo leiriemo, vaan kiltisti pitää olla ihan muutenkin. Tiina tms. antaa ohjeet Sillankorvan talon käyttöön. Tiinalta myös puhelinnumerot hierojalle ja kuivakuppaajalle, jos haluatte varata aikoja. Niitä on toki hyvä kysellä jo etukäteen, ja Tiina auttaa siinäkin!

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot voidaan soittaa Hetkeen maanantai-aamusta. Muistuttakaa Tiinaa siitä. Ja varmaan jo tiesittekin, että kylille on matkaa parisen kilometriä. Sinne voidaan sit ajella kimppakyydeillä tms. Kyliltä ei ostoskeskuksia löydy, mut on siellä sentään 2 ruokakauppaa, Neste ja abc:n kylmäasema. Ja toki pari muutakin mukavaa putiikkia. =) Ja muistaessani vielä sekin, että jollekin illalle voisi olla hyvä varata aikaa esim. tuohon läheiseen Etelä-Konneveden kansallispuistoon tutustumiseen...

http://retkipaikka.fi/vapaa/etela-konneveden-kansa...

Leirin päättyminen:

Leiri päättyy perjantaina/sunnuntaina iltapäivän ratsastusten jälkeen. Jos tarvitset kyydin junalle, toimii homma samoin kuin ensimmäisenäkin leiripäivänä. Kyyti lähtee viimeistään kun leiri on päättynyt.


Kysymyksiä? Kerrottavaa? Soita/tekstaa/laita maili/savumerkki.

Viimeistään leirillä tavataan!!! Aivan huippua!!! =)

t Tiina ja muu väki

e-mail: info@rautalamminratsastuskeskus.fi

puh: 0400-507189