Viikonloppuleirit

Varsinkin senioriratsastajaporukoiden suosiossa olevia viikonloppuleirejä toteutetaan ympäri vuoden ryhmien varauksesta. Sovitaan yhdessä kaikille sopiva viikonloppu. Leirien teemat varausten mukaan este/koulu/kenttä...

Vaikka ratsastuskeskuksella ei ole omia majoitustiloja (paitsi askeettisuuteen tyytyville Maneesitupa, jossa lupa väliaikaismajoitukseen max. kymmenelle), teemme tiivistä yhteistyötä oikeasti kivenheiton päässä olevan Sillankorvan talon kanssa.

www.rautalamminsillankorva.fi

Toki täällä on myös muita erihintaisia ja -tasoisia majoituspaikkoja, kuten Rämäkän mökit, Korholan Kartano, Törmälän loma- ja kurssikeskus... Autamme mielellämme sopivan majoituksen etsinnässä.

Viikonloppuleiri toteutetaan myös pienryhmätunteina, mutta ruokailut järjestetään vain, jos tulijoita on vähintään 6 ruokailevaa. Leirin sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan, omasta viikonlopustanne saatte oman tarjouksenne. Viikonlopun ajankohdan ja sisällön sopimisen jälkeen leirille tulijat täyttävät asiakastietolomakkeet tuolta vasemmalta sivupalkista.

Viikonloppuleirin hinta muodostuu riippuen leirin sisällöstä. Leiriläiset maksavat vain ostamistaan palveluista. Jos leiriläiset haluavat järjestää Maneesituvassa itse ruokailunsa ja majoituksensa, maksavat leiriläiset vain ratsastustuntinsa hinnaston mukaan + kulukorvauksen maneesituvan käytöstä 6 €/hlö/yö.

Kysy rohkeasti lisää!