Viikonloppuleirit

Varsinkin senioriratsastajaporukoiden suosiossa olevia viikonloppuleirejä toteutetaan ympäri vuoden ryhmien varauksesta. Sovitaan yhdessä kaikille sopiva viikonloppu. Leirien teemat varausten mukaan este/koulu/kenttä...

Vaikka ratsastuskeskuksella ei ole omia majoitustiloja (paitsi askeettisuuteen tyytyville Maneesitupa, jossa lupa väliaikaismajoitukseen max. kymmenelle), lähialueelta löytyy useita erihintaisia ja -tasoisia majoituspaikkoja: lähimpinä esim. Rämäkän mökit, , Korholan Kartano... Autamme mielellämme sopivan majoituksen etsinnässä.

Viikonloppuleiri toteutetaan myös pienryhmätunteina, mutta ruokailut järjestetään vain, jos tulijoita on vähintään 6 ruokailevaa. Leirin sisältö voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan, omasta viikonlopustanne saatte oman tarjouksenne. Viikonlopun ajankohdan ja sisällön sopimisen jälkeen leirille tulijat täyttävät asiakastietolomakkeet Turvallisuus-palkin alta.

Viikonloppuleirin hinta muodostuu riippuen leirin sisällöstä. Leiriläiset maksavat vain ostamistaan palveluista. Jos leiriläiset haluavat järjestää Maneesituvassa itse ruokailunsa ja majoituksensa, maksavat leiriläiset vain ratsastustuntinsa hinnaston mukaan.

Kysy rohkeasti lisää!