Lajiin tutustuminen

Hevosiin, poneihin ja ratsastukseen pääset tutustumaan meillä seuraavasti:

HEVOSTAITOTUNNIT VOI SOVELTAA ESIM. SEURAAVASTI:

PONIVARTTI

Ponivartin aikana henkilökuntamme/NuoriSuomi-hevoskerhonohjaajamme/opiskelijamme ohjaavat Sinua ponien/hevosten käsittelyssä ja niiden kanssa kommunikoinnissa. Tuote sopii erityisesti perheen pienimmille, jotka eivät vielä jaksa keskittyä kovin pitkää aikaa ja haluavat turvallisesti kontaktin hevoseläimeen. Ponivartti voi sisältää vaikkapa ponin harjausta ja silittelyä ja sille voi osallistua useampikin poniin tutustuja. Ponivartti varataan numerosta 0400-507189 tai sähköpostista info@rautalamminratsastuskeskus.fi. Ponivartti kestää noin 15 minuuttia ja maksaa 15 €.

RATSASTUSKOKEILU

Ratsastuskokeilu sisältää ohjatun tutustumisen ratsastukseen ratsastustunneilla. Ohjaajan opastuksella ratsu valmistetaan ratsastukseen (harjaus, satulointi, suitsinta) ja käydään maneesissa tai kentällä muutaman kierroksen talutusratsastuksessa. Ratsastuskokeilun yhteiskesto on noin puoli tuntia ja sen ohjaa henkilökuntamme/NuoriSuomi-hevoskerhonohjaajamme/opiskelijamme. Ratsastuskokeilu soveltuu kaikille lajiin tutustujille. Ratsastuskokeilun hinta on 25 €/hlö.

Ponivartin ja ratsastuskokeilun jälkeen voi tilanteensa mukaan siirtyä minitunneille tai ratsastustunneille, näiltä lisää omilla sivuillaan.