VALMENNUKSET

Valmennukset Rautalammin ratsastuskeskuksella järjestää ITR. Valmennusten aikataulut löytyvät keskuksen tuntivarauskalenterista (oma linkki/etusivulla) ja niihin ilmoittaudutaan joko kalenteriin tai ITR/RR-facebook-ryhmään (linkki etusivulla).


Vakiovalmentajamme ovat:


Antti Jauhiainen (ja Tuomas Jauhiainen) - esteratsastus

Vuokko Porthan - kouluratsastus


Kaikista RR/ITR valmennuksista päätetty seuraavat systeemit ja maksut: Valkut 4 (3-5) ratsukon ryhmissä, hinta valmentajalle/valmennusrahastoon 35 €/h ITR jäseniltä ja/tai Rautalammin Lukion opiskelijoilta ja opetushevon vuokra 15 €/h. Muille vastaavat hinnat 40 €/20 €. Omilla hepoilla muualta valkkuihin tulevilta maneesimaksu 10 €. Vuokon treeneissä myös yksityistuntimahdollisuus. Hinta sovitaan Vuokon kanssa.

Valkut järjestää RR ja ITR yhteistyössä, ne eivät ole lukion toimintaa/mene lukion kursseista tms.

Valmennusten hinnoista on myös ollut keskustelua... Tässä yhteydessä huomioitakoot, että ITR ei saa minkäänlaista korvausta valmennusten järjestämisestä, vain ilon ja kunnian niitä säätää. Päinvastoin kuluja tulee aikataulujen sopimisesta, laskutuksesta, hevosten jakamisesta yms, mikä on myös talliyrittäjän työaikaa.

Valmennuksen hinta menee valmentajalle, joka autollansa (eivät kulje ilman polttoainetta/huoltoa/hankintahintaa) läpi tuulen ja tuiskun tiluksillemme ajaa. Lisäksi kaikki valmentajamme ovat melkoisen hintavat koulutukset ammatinharjoittamiseensa käyneet ja leipää pitäisi heidänkin pöytäänsä hankkia. Maneesivuokra kattaa tilakuluja (esim. estekalustot, pohjat ja niiden ylläpito maksaa muutaman "pikkurahan"), ja on melkoisen edullinen tiloihin nähden. Heppavuokra on se hinta, millä hevosen kulut katetaan valmennuspäivältä, eikä se tavallisesti valmennuspäivänä hanki muuta elantoaan. Jos heppa hankkisi joka päivä vain oman elantonsa, emme voisi ylläpitää ratsastuskoulua.

Valmennuksissa käyminen on luonnollisesti kalliimpaa, kuin ratsastuskoulun "normitunneilla" käyminen. Jos hinta hirvittää, suosittelemme esim. ratsikoulun pienryhmiä, jotka voidaan erikseen sovitusti järjestää myös valmennustyyppisesti omien opejemme (jotka ovat isolta osin myös valmentajakouluttautuneita) voimin!

Joka tapauksessa, mukavia treenejä toivottaen!!! =)